Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Под дејством алкохола учествовали у саобраћајним незгодама

| Бања Лука | Понедељак, 28. август 2023.

Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука, 27.08.2023. године, лишили су слободе три лица која су управљајући путничким возилом под дејством алкохола учествовала у саобраћајним незгодама.

У Бањалуци у улици Мањачких устаника, око 22,40 часова, полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бањалука су лишили слободе лице А.Р. из Кнежева, јер је под дејством алкохола (2,57 г/кг) управљајући путничким возилом учествовао у саобраћајној незгоди са материјалном штетом.

Полицијски службеници Полицијскестанице за безбједност саобраћаја Бањалука, 27.08.2023. године око 22,29 часова, у Бањалуци у улици Мањачких устаника, лишили су слободе лице Р.Л. из Бањалуке, јер је под дејством алкохола (2,40 г/кг) управљајући путничким возилом учествовао у саобраћајној незгоди са материјалном штетом.

Полицијски службеници Полицијске станице Котор Варош, 27.08.2023. године у 23,00 часа, у Котор Вароши, лишили су слободе лице Н.М. из Котор Вароши, јер је под дејством алкохола (1,86 г/кг) управљајући путничким возилом учествовао у саобраћајној незгоди са материјалном штетом.

Полицијска управа Бањалукаапелује на све учеснике у саобраћају да поштују законске одредбе, а посебно на возаче моторних возила да не управљају возилом под дејством алкохола, јер је вожња под утицајем алкохола опасна, те да одговорним понашањем заштите себе и друге учеснике у саобраћају.