Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

У саобраћајној незгоди пјешак задобио тешке тјелесне повреде

| Зворник | Сриједа, 30. август 2023.

У мјесту Глумина, град Зворник, 29.08.2023. године, око 08,40 часова, догодила се саобраћајна незгода у којој је пјешак задобио тешке тјелесне повреде.

У саобраћајнаој незгоди су учествовали теретно моторно возило марке „Manкојим је управљало лице В.Л. из Зворника и пјешак С.П. из Зворника. Лице С.П. је превезено у Јавну здравствену установу Болница Зворник гдје су му од стране дежурног доктора констатоване тешке тјелесне повреде.

Полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Зворник су извршили увиђај саобраћајне незгоде. О свему наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини. Против возача В.Л. ће бити поднијет извјештај о почињеном кривичном дјелу „Угрожавање јавног саобраћаја“.

Подсјећамо, на подручју града Зворника, у последња два дана евидентиране су  двије саобраћајне незгоде са посљедицама по пјешаке.

Полицијска управа Зворник апелује на све учеснике у саобраћају, да се придржавају саобраћајних прописа, посебно се ставља акценат на додатној опрезности возача у односу на пјешаке, те да вожњу и брзину прилагоде стању и условима на путевима, како би се безбједност свих учесника у саобраћају подигла на већи ниво.