Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Смртно страдало једно лице

| Приједор | Понедељак, 08. јул 2024.

Полицијској управи Приједор, 07.07.2024. године, око 18,40 часова, пријављено је да се на некатегорисаном путу у мјесту Гаћани у Приједору догодила саобраћајна незгода слијетањем мопеда са коловоза и да је једно лице смртно страдало.

Увиђајем на лицу мјеста утврђено је да је у незгоди учествовао М.Ш. из Приједора управљајући мопедом марке „Tomos“ који је приликом слијетања са коловоза смртно страдао. Тешке тјелесне повреде задобило је малољетно лице које се превозило на мопеду и које је због тежине повреда превезено на Универзитетскo-клинички центар Републике Српске у Бања Луци.

Полицијска управа Приједор апелује на све возаче да поштују саобраћајна правила и прописе, прилагоде брзину условима и стању на коловозу и да не управљају возилом под дејством алкохола или других психоактивних супстанци.

Посебан апел упућујемо возачима мотоцикала, лаких мотоцикла и мопеда да приликом учествовања у саобраћају користе заштитну опрему и да посебну пажњу посвете безбједности лица која се превозе на овој категорији возила.